Menü

Eszközök

2021-ben még inkább megéri a Tondach Tetőfedő Partnerének lenni!

2021.06.02.
Hír

Minden olyan Tetőfedő Partnerünk, aki már tagja vagy most új belépőként tagja lesz a Tondach Tetőfedő Lojalitás Pontgyűjtő Programjának nem csupán az összegyűjtött pontokból értékes ajándékokra váltott juttatások várják!

Képernyőfotó 2021-06-02 - 10.44.51

Azok a Tetőfedő Partnerek, akik 2021. április 1. és 2022. március 31. között összesen min. 1.000 négyzetméter Tondach alapcserepet a pontgyűjtő program felületén projektként berögzítenek, 2022 tavaszán automatikusan egy sorsoláson vesznek rész, melynek fődíja egy Renault Master duplakabinos-platós kisteherautó!

Részletek:

wienerberger.hu/tetofedo-program

 

Kérjük tájékoztassák Tetőfedő Partnereiteket a lehetőségről!

 

A nyereményjátékban partnerünk a Renault Hungária:

A Renault bemutatja a Mastert, az optimális választást vállalkozásoknak. Sokoldalúságának köszönhetően irányt mutat mindenkinek, hiszen több mint 250 verzióban érhető el, ennek köszönhetően pedig szinte minden igényt ki tud elégíteni.

A széles választékban az alábbi változókat variálhatjuk, hogy a nekünk leginkább megfelelő modellt kapjuk: különböző hossz és magasság, első és hátsó ill. 4x4 meghajtás, dobozos vagy duplakabinos furgon, platók, szimpla- vagy duplakabinos alvázak, dobozos vagy akár billenőplatós verziók. Ráadásul az Új Renault Master már elektromos hajtással is elérhető!

Megjelenése és teljesítménye együtt teszi ideális partnerré vállalkozása számára az Új Mastert: a nyers erő kifinomult külsővel párosul.

A Renault segít Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon.

Részletekért látogasson el az alábbi weboldalra, és keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault márkakereskedést!

business.renault.hu/haszonjarmuvek/master-furgon

renault.hu/kereskedes-keresese

 

Az autó képe illusztráció!