Menü

Eszközök

2023-as változások a Tondach termékcsaládban

2022.11.24.
Lecke

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Tondach termékcsalád kapcsán az alábbi, 2023-as évet érintő változásokról. 2023 január 12-től a Tondach sajtolt kerámia tetőcserepeink új nevet kapnak. A névváltásban érintett termékek új neveit a jelen levelünkhöz csatolt tájékoztató is tartalmazza, mely a lenti linken is elérhető: www.wienerberger.hu/tondach-uj-nevek A fent említett változás NEM ÉRINTI a V11 és a húzott kerámia tetőcserepeinket.

1_5

FONTOS, hogy csak a fentebb felsorolt termékek nevei változnak, a gyártás helye, technológiája és a cserepek minősége, valamint a cikkszáma változatlan marad. Ez alól kivételt képez 2 termékünk (Nativa és Nativa Plus), melyek azon kívül, hogy új nevet is kapnak, a cikkszámuk is megváltozik:

2_4

A névváltoztatással egy időben szeretnénk tájékoztatni Önöket arról is, hogy alábbi táblázatban található termékeink a 2023-as Tondach portfólióból kikerülnek. Ugyanitt megtalálják javaslatainkat kiftutó termékeink helyettesítésére is.

3_3

4_2

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen további információra lenne szükségük, kérjük, forduljanak továbbra is bizalommal területileg illetékes kollegáinkhoz, akik örömmel segítenek a rendelési folyamatok esetén is.

A LECKÉHEZ TARTOZÓ KÉRDÉSEK HELYES MEGVÁLASZOLÁSÁÉRT DUPLA PONTMENNYISÉG JÁR!

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 40 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Mi lesz a Tondach eddigi Tango Plus termékének új neve?

2, Mi lesz a Tondach eddigi Inspira termékének új neve?