Menü

Eszközök

A partnerprogram bemutatása

Kedves Látogatónk!

Köszöntjük Önt a Wienerberger Partnerprogram weboldalán! Ezt az oldalt azért hívtuk életre, hogy mindazoknak, akik részt vesznek az építőanyag kereskedésekben a Porotherm termékek, Tondach tetőcserepek, a Wienerberger kémények, vagy a Terca homlokzatburkoló téglák értékesítésében, ezen a webes felületen is segítséget nyújthassunk munkájukhoz, valamint híreink olvasásával, a leckék megoldásával hasznos információkhoz , a pontok beváltásával pedig ajándékokhoz juttathassuk partnereinket.

Segítséget szeretnénk nyújtani Önnek, hogy színes és sokrétű termékeink között zökkenőmentesen  eligazodjon, illetve olyan ismereteket szeretnénk itt megosztani, melyek vevői kiszolgálásakor válhatnak hasznára: bemutatjuk, hogy milyen kérdésekkel szembesülhetnek egy építkezés, egy tetőfedés kapcsán, és arra milyen megoldásokat javasolhatnak, illetve adhatnak vevőik számára. 

A meglepetés pedig az, hogy az itt megszerzett tudást pontokkal jutalmazzuk,  ha a feltett kérdésekre helyesen válaszol. A megszerzett pontok csupán pár kattintással hasznos ajándékokra válthatók.

Így tehát Önnek:

  • több és elégedettebb vevője,
  • több és jól használhatóbb tudása,
  • több és több ajándéka lehet. 

A Wienerberger a Tondach tetőcserepek értékesítésének ösztönzésére indított vásárlói promócióját meghosszabbítja!

2020. 09. 17.

A WIENERBERGER akár 100.000 Ft összegű pénzvisszatérítést fizet azon természetes személyek részére (továbbiakban Igénylők), akik ▪ 2020. szeptember 17. és 2020. november 15. között ▪ minimum 120 m2 FusionColor, illetve FusionProtect felületkezelt ▪ TONDACH Inspira, Twist, Bolero, Rumba és/vagy Tangó Plus terméket vásárolnak ▪ a WIENERBERGER kereskedő partnereitől (a továbbiakban: Partnerek) ▪ és közvetlen WIENERBERGER kiszállítással kérik.

Részletek

Gondolkodj rendszerben – a minőséget mi adjuk!

2020. 09. 17.

Tondach cserepekhez ajánld a Tondach garantált minőségű tetőkiegészítő elemeit! Könnyű kiválasztás – egy gyártótól a teljes rendszer megvásárolható! Kiegészítőink termékválasztékából ízelítőt az alábbiakban adunk:

Részletek

KVÍZHÉTFŐ #65

2020. 09. 14.

KVÍZHÉTFŐ sorozatunkban hétfőnként villámkérdéseink megválaszolásával gyarapíthatja pontjainak mennyiségét és egyúttal termékismeretét is!

Részletek