Menü

Eszközök


A Wienerberger Partnerprogram tavaszi újdonságokkal várja Önt!

2019. 04. 11.
Hír

A tavasz megújulást hozott nemcsak a Wienerberger termékkínálatában, hanem a weboldalunkon és webshopunkon is!

Részletek

Szépség és erő modern formában - Új Tondach Inspira kerámia tetőcserép

2019. 03. 31.
Lecke

Minimál stílus – modern megjelenés A kerámia építőanyagok használata több évezredes múltra tekint vissza, mégis a kerámia tetőcserép ideális választás modern, minimál stílusú épületek építéséhez is. A Tondach tetőcserepek közül a letisztult formavilágú, nagyformátumú cserepek, fekete vagy szürke színben - mint például a 2019-es év termékújdonsága, a Tondach Inspira kerámia tetőcserép - a minimál, modern stílusú lakóházak kedvelt tetőmegoldásai közé tartoznak. Szépségük időtálló, anyaguk hozzájárul az energia-hatékonysághoz és egészséges lakóklímát teremt.

Részletek

A Porotherm 30-25 U termék újra elérhető a Porotherm kínálatban!

2018. 12. 10.
Lecke

A Porotherm termékválasztékban ismét elérhető U-zsalu elemünk! A Porotherm 30-25 U ideális falazatkiegészítő termék, mely alkalmas a falazat megerősítéséhez, összefogásához használt vasbeton szerkezet bentmaradó zsaluzataként történő felhasználásra, mind vízszintes, mind függőleges szerkezetek esetében.

Részletek

Alacsony béléstestek a Porotherm födémrendszerhez

2018. 11. 26.
Lecke

A Wienerberger Porotherm födémrendszere anyagában, méretválasztékában kiválóan alkalmazkodik a Porotherm falazatokhoz, és ideális megoldást nyújt lakóépületek szilárd födémének kialakításához. A Porotherm födémrendszer úgy nevezett gerendás-béléstest födém, ahol a terheket a gerendák viselik, míg a béléstestek bentmaradó zsaluzatként funkcionálnak. A gerendák, illetve a béléstestek a Wienerberger gyáraiban készülnek. A Porotherm födém véglegesen teherhordóvá a helyszínen készítendő vasalata, illetve felbeton beöntése után válik.

Részletek

Összesen 64 hír