Menü

Eszközök


Gerendás-béléstestes Porotherm már daraboként is elérhető!

2018. 10. 10.
Hír

Tisztelt Kereskedő Partnerünk! A növekvő munkaerőhiánnyal párhuzamosan nő az érdeklődés az olyan könnyen és gyorsan kivitelezhető födémrendszerek iránt, mint a gerendás-béléstestes Porotherm födém. A födémrendszer keresztirányú merevítését szolgáló belső vasbeton bordák kialakítását az ún. alacsony béléstestek alkalmazásával érhetjük el. A gazdaságos kivitelezés érdekében - ezeket a relatív kis mennyiségben szükséges termékeket - a Porotherm 60/10 és 45/10 béléstesteket, darabra is szeretnénk elérhetővé tenni. Ezidáig az alábbi kereskedések csatlakoztak ehhez az értékesítési akcióhoz:

Részletek

Tetőfóliák- 3. rész- A vízhatlan (nyomásálló) héjazat

2018. 10. 02.
Lecke

Gyártói vagy ÉMSZ előírások szerint bizonyos tető hajlásszögek és tetőigénybevételi körülmények fennállása esetén speciális alátéthéjazatot kell kialakítani. Három főbb héjazat kialakítási kategóriát különböztetünk meg:

Részletek

Energiahatékony alátéthéjazatok kialakítása

2018. 09. 04.
Lecke

Kedves Partnereink, a fóliák leckéjét követően ebben a leckében ismét a cserepek „alá nézünk”, és az energiahatékony tetőkialakításról lesz szó.

Részletek

Kereskedői Hirdetési Csomagunk már elérhető!

2018. 08. 17.
Hír

Mivel az idei évtől a Tondach cég új logóval, új arculattal jelentkezik, termékválasztéka is megújult, illetve a Wienerberger vállalatnál is változott a termékszortiment, szükségesnek tartottuk, hogy Kereskedő Partnereink számára összefogottan és rendezett formában adjuk közre arculati tájékoztatónkat, az arculat elemeit (logók, emblémák), valamint a termékek képeit és egyéb leírását, amelyeket online felületeiken, weblapjuk frissítésénél tudnak használni.

Részletek

Összesen 64 hír