Menü

Eszközök


Wienerberger Universal 16 és Universal 16 B kéményrendszerek

2018. 05. 03.
Lecke

Nemzetközi szinten elismert minősége miatt a Németországban gyártott komplett kéményrendszer kiválóan alkalmazkodik a Wienerberger falazati megoldásaihoz, amelyeket kifejezetten időtálló házakhoz terveztek. A Wienerberger Kéményrendszer Universal termékei széles körben nyújtanak megoldást a családi házak égéstermék elvezető berendezéseinek kialakításához. A rendszer nagy előnye a kevés számú komponens, egyszerű összeépítés.

Részletek

Új Wienerberger termékcsoportok

2018. 03. 06.
Lecke

Széles termékkínálatunkat - figyelembe véve termékeink lényeges tulajdonságait - 2018-tól hét termékcsoportra osztottuk fel, ezzel is segítve az eligazodás a termékválasztékunkban a vásárlók, és az Önök számára.

Részletek

E4 tervezési alapelvek/ 2.

2017. 12. 06.
Lecke

A Wienerberger az e4 épületfilozófia Magyarországra vonatkozó gyakorlati megvalósítását neves szakértőkkel dolgoztatta ki, szem előtt tartva azt, hogy az megfeleljen energiahatékonyság, élhetőség, gazdaságosan megépíthetőség és egészségesség XXI. századi elvárásainak. Korábbi leckénkben az e4 tervezési alapelvek közül hárommal ismerkedhetett meg bővebben, úgy mint a tudatos telekválasztás és tájolás, épületforma, valamint a benapozás és árnyékolás. Eheti leckénkben az alapelvek közül további hármat osztunk meg Önökkel az alábbiak szerint.

Részletek

E4 tervezési alapelvek

2017. 11. 19.
Lecke

A Wienerberger az e4 épületfilozófia Magyarországra vonatkozó gyakorlati megvalósítását neves szakértőkkel dolgoztatta ki, szem előtt tartva azt, hogy az megfeleljen energiahatékonyság, élhetőség, gazdaságosan megépíthetőség és egészségesség XXI. századi elvárásainak.

Részletek

Összesen 64 hír