Menü

Eszközök


A Porotherm 30-25 U termék újra elérhető a Porotherm kínálatban!

2018. 12. 10.
Lecke

A Porotherm termékválasztékban ismét elérhető U-zsalu elemünk! A Porotherm 30-25 U ideális falazatkiegészítő termék, mely alkalmas a falazat megerősítéséhez, összefogásához használt vasbeton szerkezet bentmaradó zsaluzataként történő felhasználásra, mind vízszintes, mind függőleges szerkezetek esetében.

Részletek

Alacsony béléstestek a Porotherm födémrendszerhez

2018. 11. 26.
Lecke

A Wienerberger Porotherm födémrendszere anyagában, méretválasztékában kiválóan alkalmazkodik a Porotherm falazatokhoz, és ideális megoldást nyújt lakóépületek szilárd födémének kialakításához. A Porotherm födémrendszer úgy nevezett gerendás-béléstest födém, ahol a terheket a gerendák viselik, míg a béléstestek bentmaradó zsaluzatként funkcionálnak. A gerendák, illetve a béléstestek a Wienerberger gyáraiban készülnek. A Porotherm födém véglegesen teherhordóvá a helyszínen készítendő vasalata, illetve felbeton beöntése után válik.

Részletek

Gerendás-béléstestes Porotherm már daraboként is elérhető!

2018. 10. 10.
Hír

Tisztelt Kereskedő Partnerünk! A növekvő munkaerőhiánnyal párhuzamosan nő az érdeklődés az olyan könnyen és gyorsan kivitelezhető födémrendszerek iránt, mint a gerendás-béléstestes Porotherm födém. A födémrendszer keresztirányú merevítését szolgáló belső vasbeton bordák kialakítását az ún. alacsony béléstestek alkalmazásával érhetjük el. A gazdaságos kivitelezés érdekében - ezeket a relatív kis mennyiségben szükséges termékeket - a Porotherm 60/10 és 45/10 béléstesteket, darabra is szeretnénk elérhetővé tenni. Ezidáig az alábbi kereskedések csatlakoztak ehhez az értékesítési akcióhoz:

Részletek

Tetőfóliák- 3. rész- A vízhatlan (nyomásálló) héjazat

2018. 10. 02.
Lecke

Gyártói vagy ÉMSZ előírások szerint bizonyos tető hajlásszögek és tetőigénybevételi körülmények fennállása esetén speciális alátéthéjazatot kell kialakítani. Három főbb héjazat kialakítási kategóriát különböztetünk meg:

Részletek

Összesen 110 hír