Menü

Eszközök


Tudjon meg mindent a Tondach PIR szarufa feletti hőszigetelésekről,

2019. 06. 05.
Lecke

A 2021 januárjától életbe lépő előírások szerint minden új épületnek meg kell felelnie a közel nulla energiaigényű házak energiahatékonysági szintjének, különben nem kaphat használatbavételi engedélyt. Mivel a legtöbb hő jellemzően a tetőszerkezeten és a födémen keresztül távozik, kiemelt fontosságú a megfelelő tető-hőszigetelés. Nem csak komfortérzetünket, de otthonunk értékállóságát is meghatározza a korszerű építőanyagok használata.

Részletek

Amit a Wienerberger kéményrendszerről tudni érdemes- 2. Rész

2019. 05. 28.
Lecke

Előző leckénkben tagjaink részletesen megismerkedhettek a Wienerberger kéményrendszerekkel, melyből most egy kis összefoglaló után szeretnénk összehasonlítani beton és kerámia rendszerünket, hogy pontos válaszokat tudjanak adni vevőik felmerülő kérdéseire.

Részletek

Amit a Wienerberger kéményrendszerről tudni érdemes- 1. Rész

2019. 05. 14.
Lecke

A Wienerberger új kéményrendszere kielégíti a legszigorúbb és legmodernebb minőségi követelményeket, és felhasználási területe a lehető legsokszínűbb: mind szilárd, mind gáznemű, mind pedig folyékony tüzelőanyagok esetén beépíthető. Használható nyílt égésterű fűtésnél, kiváló kazánhoz, cserépkályhához, valamint építhető a rendszerből tartalékkémény is.

Részletek

KVÍZHÉTFŐ #8

2019. 05. 07.
Lecke

KVÍZHÉTFŐ sorozatunkban hétfőnként villámkérdéseink megválaszolásával gyarapíthatja pontjainak mennyiségét és egyuttal termékismeretét is!

Részletek

Összesen 136 hír