Menü

Eszközök


KVÍZHÉTFŐ #72

2020. 11. 01.
Lecke

KVÍZHÉTFŐ sorozatunkban hétfőnként villámkérdéseink megválaszolásával gyarapíthatja pontjainak mennyiségét és egyúttal termékismeretét is!

Részletek

Folytatódik a Wienerberger csoport magyarországi integrációja

2020. 10. 30.
Lecke

A Wienerberger csoport vállalatainak magyarországi integrációja újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, ősz elejétől ugyanis a Wienerberger zRt. és a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. menedzsment feladatait ugyanaz az igazgatóság látja el. A Semmelrock korábbi vezetői az egyes igazgatóságokban töltenek be funkciókat, illetve csapatunk új ügyféllogisztikai vezetővel bővült, aki vevőink eddigieknél is magasabb színvonalú és ügyfélorientáltabb kiszolgálása érdekében egy személyben irányítja a két vállalat logisztikai és ügyfélkapcsolati területét.

Részletek

Brick Award 2020

2020. 10. 29.
Hír

A Brick Award a Wienerberger által életre hívott verseny, melynek célja, hogy a téglaépítészet újszerű, egyedi , minőségi megoldásaira hívja fel a figyelmet. A díjat független, szakértő zsűri ítéli oda, és az alapítása óta eltelt 16 év alatt világszerte az építészet egyik legelismertebb versenyévé vált: idén 55 ország 644 pályamunkáját nevezték be alkotóik.

Részletek

Tondach Tetőcserép Promóció 2020

2020. 10. 26.
Lecke

Mai leckénk témája a Tondach tetőcserepek értékesítésének ösztönzésére indított vásárlói promóció kiterjesztése, kérjük tekintsék meg, hogy mely termékekkel egészült ki a promóció.

Részletek

Összesen 136 hír