Menü

Eszközök

Folytatódik a Wienerberger csoport magyarországi integrációja

2020.10.30.
Lecke

A Wienerberger csoport vállalatainak magyarországi integrációja újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, ősz elejétől ugyanis a Wienerberger zRt. és a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. menedzsment feladatait ugyanaz az igazgatóság látja el. A Semmelrock korábbi vezetői az egyes igazgatóságokban töltenek be funkciókat, illetve csapatunk új ügyféllogisztikai vezetővel bővült, aki vevőink eddigieknél is magasabb színvonalú és ügyfélorientáltabb kiszolgálása érdekében egy személyben irányítja a két vállalat logisztikai és ügyfélkapcsolati területét.

A Semmelrockról dióhéjban

A Semmelrock több mint 60 éve meghatározó piaci szereplő a minőségi térkő- és lapgyártás területén, termékei magas minőségének, innovációs képességnek és izgalmas formavilágának köszönhetően. A Semmelrock 7 országban – Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Horvátországban, Romániában és Bulgáriában – 14 gyárat, további 5 ország piacán pedig értékesítési szervezetet működtet. A vállalat Magyarországon 1996 óta van jelen, két gyára Ócsán és Felsőzsolcán található.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy az integráció révén olyan vevőközpontú szervezetet tudunk kialakítani, amely növeli mind partnereink, mind a vásárlók elégedettségét.

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszait!
A kérdéseket helyesen megválaszolta, a jutalma 20 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizze a válaszait!
Ön egy, vagy több kérdésre nem válaszolt, vagy hibás választ adott!

Kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszait!

1, Mióta van jelen Magyarországon a Semmelrock?

2, Hány országban gyárt a Semmelrock?

3, Mióta létezik a Semmelrock?