Menü

Eszközök

Lezárult a Wienerberger X-therm kereskedői versenye!

2021.10.05.
Hír

A játékban a Wienerberger zRt-vel éves kereskedelmi szerződéssel rendelkező cégek vettek részt, akik a Wienerberger B2B rendelő felületén keresztül vásárolnak. A verseny időtartama: 2021. június 14. – 2021. augusztus 31. volt.

A verseny díjai

  • 1-5. díj: 3 napos utazás Németországba, Stuttgartba, Porsche múzeum látogatással és Porsche tesztvezetéssel, teljes ellátással a Wienerberger szervezésében kereskedésenként 1 fő részére
  • 6-10. díj: részvétel a Total Dance Fesztiválon 2021. szeptember 11-én a Budapest Parkban, VIP Skybox-ban kereskedésenként 5 fő részvételével
  • X-tra pontok: Minden raklapnyi Porotherm X-therm tégla után 5 pontot írunk jóvá a Wienerberger Kereskedői Partnerprogramban. A pontokat az akció lezárását követően kereskedésekhez fogjuk rendelni, a pontok konkrét személyekhez rendelése a kereskedés vezetőjével való egyeztetés után történik meg.

 

A nyerteseket kiértesítettük, a Total dance fesztivál nagy sikerrel lezajlott, a stuttgarti utazás szervezése folyamatban van.

 

Az X-tra pontok jóváírásán is dolgozunk, minden partnerünket hamarosan tájékoztatjuk arról, ki mennyi X-therm ponttal gazdálkodhat!

Türelmüket köszönjük!