Menü

Eszközök

Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as kivitelezőknek, tetőfedőknek és burkolómestereknek szóló szakmai képzéseire!

2022.11.14.
Hír

A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket – kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja.

Porotherm Kivitelezői Képzések 2023

Wienerberger Generálkivitelezői Partnertalálkozó:

A vállalat generálkivitelezők számára egy partnertalálkozó, szakmai konferencia keretei között mutatja be termékinnovációit, számol be újdonságairól mindhárom általa gyártott és forgalmazott termékcsoportjáról.

 

Porotherm Rapid gyakorlati fókuszú kőműves képzés:

Országszerte 5 helyszínen megrendezett, gyakorlatorientált tréning a Porotherm Rapid falazási technológia szakmai fogásainak elsajátítására.

 

Tondach Tetőfedő Képzések – négyféle tematikában:

  • Tondach XXL kerámia tetőcserepek beépítése a gyakorlatban
  • Különleges tetőmegoldások Tondach csornai termékekkel – tippek, trükkök, fortélyok
  • Tondach újdonságok 2023
  • Felkészítő tréning Tondach Tetőmester vizsgára

 

Semmelrock Burkolómester Képzések

Négy időpontban az Ócsai Semmelrock gyárban megrendezett elméleti és gyakorlati oktatás, melynek keretében többek között az érdeklődők megismerkedhetnek a 80 × 40-es Semmelrock kerti lapok és a kerítésrendszer egyszerű beépítésével! Minden résztvevő hozzájut a Semmelrock hiánypótló, nyomtatott Alkalmazástechnikai útmutató kiadványához is.

 

A jelentkezés minden esetben regisztrációhoz kötött!

A képzésekre a partnereknek regisztrálnia kell, részletes feltételek az alábbi linkeken érhetők el:

Képzések 2023 (wienerberger.hu)