Menü

Eszközök

Új adatvédelmi szabályok a Partnerprogramon is!

2018.05.23.
Hír

Az Európai Unióban új adatvédelmi szabályok lépnek hatályba 2018. május 25. napján. Az új szabályok jogforrása AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27., röviden GDPR), amely rendelkezik a természetes személyek személyes adatainak kezeléséről, védelméről, az adatok áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet). 

Kereskedőknek szóló Partnerprogramunk azzal a céllal működik, hogy lojális Kereskedő Partnereinket tájékoztassa termékeinkről, híreinkről, valamint a jól értesült, felkészült partnereket honorálja is, hogy gyűjtött pontjaikat értékes és hasznos ajándékokra válthassák be. A Wienerberger és a Tondach mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy partnerei adatait a lehető legnagyobb biztonsággal, körültekintéssel és a jogszabályoknak megfelelően kezelje.  Így járunk el a Kereskedői Partnerprogramban szereplő Felhasználóink adataival is. Megújított Adatkezelési tájékoztatónkat és a Partnerprogramban való részvétel részletes Szabályzatát weboldalunk láblécében találják az érdeklődők! 

 

Amennyiben bármelyik Felhasználónk a jövőben nem járul hozzá, hogy a Tondach Zrt. és a Wienerberger Zrt. (valamint a program működtetésében résztvevő alvállalkozó cégek) az adatait a Kereskedői Pontgyűjtő Programmal kapcsolatos célokra tárolja és kezelje, valamint nem kíván a továbbiakban a Partnerprogram tagja lenni, leiratkozási szándékát a leiratkozás@wienerberger.hu e-mail címen jelezheti. Ebben az esetben a Felhasználó automatikusan kikerül a Partnerprogram felhasználói közül és pontjai törlődnek. Leiratkozás hiányában Felhasználóink adatait az Adatkezelési tájékoztatónk szerint kezeljük.

 

Kérjük Felhasználóinkat, hogy amennyiben a programban történt regisztráció óta személyes adataik megváltoztak, kérjük frissítsék azokat. 

 

Reméljük, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal és továbbra is Partnerprogramunk felhasználói között üdvözölhetjük Önöket. Hamarosan új termékekkel, nyári újdonságokkal jelentkezünk, kísérjék figyelemmel Partnerprogramunk honlapját!